Nordic Nanovector: - Det skjer mye positivt

Nordic Nanovector er ute med rapporten for 2. kvartal.

Nordic Nanovector melder om et resultat etter skatt på minus 82,9 millioner kroner i 2. kvartal 2018, mot minus 66,4 millioner kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 1,69 kroner, mot minus 1,35 kroner ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble minus 82,6 millioner kroner, sammenlignet med minus 66,3 millioner kroner i fjor.Følg resultatfremleggelsen LIVE fra klokken 08:30 Driftsresultatet ble minus 84,5 millioner kroner, mot minus 76,3 millioner kroner året før.Driftsinntekter beløp seg til null kroner, sammenlignet med 66.000 kroner i 2. kvartal 2017.- Det skjer mye positivt for vår fremste kreftmedisinkandidat Betalutin. De første pasientene i PARADIGME-studien har fått sin første behandling med Betalutin, og vi har dessuten fått plass i «ekspresskøen» for å få godkjent Betalutin hos amerikanske myndigheter, sier Eduardo Bravo, administrerende direktør i Nordic Nanovector.- Betalutin er en spennende produktkandidat for behandling av lymfekreftdiagnosen non-Hodgkin's lymfom (NHL). Nordic Nanovector er godt posisjonert for å sikre vellykket gjennomføring av sine kliniske studier. Jeg er glad for å få komme inn i selskapet i denne spennende fasen og ser frem til å jobbe sammen med styret og ledelsen. Vår viktigste oppgave blir å realisere Betalutins potensial og tilføre et nytt behandlingsalternativ til NHL -pasienter, sier Bravo.Her er rapporten og presentasjonen


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også