Onkel Skrue-statuett på Oslo Børs - Foto: Scanpix

Øyner enda høyere Selvaag-utbytte

ABG Sundal Collier er bull.

Selvaag Bolig figurerer høyt på børsens vinnerliste etter dagens kvartalsrapport, og belønnes med en oppgang på i skrivende stund på 5,7 prosent til 43,75 kroner.Oppgangen henger nok sammen med varselet om rekordutbytte for 1. halvår: 2,00 kroner per aksje.- Utbyttet var veldig bra, og vi forventet et utbytte på 1,50 kroner. Typisk betaler Selvaag Bolig mer i 2. halvår, og da ser vi et utbytte på 2,50 kroner. Dette vil bety en yield på over ti prosent, og sier også noe om selskapets forventninger til inntjening de neste årene, sier ABG Sundal Collier-analytiker Glenn Kringhaug til TDN Direkt.Fortsatt positivSalgsprisene var derimot noe under Kringhaugs forventninger, noe som ga en lavere inntjening i kvartalet.I sum karakteriserer likevel analytikeren overfor nyhetsbyrået kvartalet som godt, og hans positive syn på aksjen står støtt.- Markedsreaksjonen viser en økt tro på gode resultater i 2019 og fremover. Marginene er sterke og i tråd med mine forventninger, mens konsensus trolig har lavere estimater, sier Kringhaug til TDN Direkt.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også