Oppkjøp for NRC Group

- En vekstmulighet.

NRC Group har i dag inngått endelig avtale om oppkjøp av NSS Holding AS, går det frem av en børsmelding.NSS Holding er eneeier av Norsk Saneringsservice AS, og eier 70 prosent av utstedte og utestående aksjer i Miljøvakta AS.Oppkjøpet baseres på 103 millioner kroner i selskapsverdi - på kontant og gjeldfri basis.Gitt ingen justeringer i selskapsverdien, vil 50 prosent gjøres opp med 51,5 millioner i kontanter, mens resten vil gjøres opp via utstedelse av 779.122 NRC Group-aksjer til kurs 66,10 kroner. - Vi ser dette som en vekstmulighet for NRC Group, ettersom oppkjøpet styrker vår konkurransemessige posisjon, både på våre prosjekter og som tredjepartsleverandør, sier NRC Group-sjef Øivind Horpestad i en kommentar.Transaksjonen ventes fullført i september 2018. Jan Haudemann-Andersens investeringsselskap Datum er største aksjonær i NRC Group, med 12,05 prosent av aksjene.Les mer her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også