PANG: Her kunne du mangedoblet pengene dine

Vi nærmer oss september og Oslo Børs setter stadig nye rekordnoteringer, selv om pilen peker litt ned denne torsdagen.I skrivende stund står hovedindeksen i 909,84 poeng, ned 0,57 prosent. Det betyr at hovedindeksen er opp 11,71 prosent siden nyttår.224 prosent på åtte månederAv enkeltaksjene er det Panoro Energy som kan vise til den beste utviklingen hittil i 2018.Aksjen omsettes nå for 20,10 kroner, opp 3,61 prosent. Det betyr at aksjen er opp 19,64 prosent den siste uken og imponerende 224,19 prosent siden nyttår.Tallenes taleI midten av forrige uke kunne vi lese at Panoro Energy fikk et resultat etter skatt på minus 0,33 millioner dollar i 2. kvartal 2018, mot minus 28,03 millioner dollar i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 0,01 dollar, mot minus 0,66 dollar ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble minus 0,29 millioner dollar, sammenlignet med minus 28,03 millioner dollar året før. Driftsresultatet ble minus 0,16 millioner dollar, mot minus 28,01 millioner dollar for et år siden.Driftsinntektene beløp seg til 4,63 millioner dollar, sammenlignet med 0,50 millioner dollar i 2. kvartal 2017.Her er rapporten. Høy risiko13. august var Panoro Energy en av aksjene Investtech anbefalte kjøp av. Samtidig advarte analytikeren mot høy risiko i aksjen.- Panoro Energy viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er økende. Aksjen har marginalt brutt opp gjennom motstanden ved cirka 16,70 kroner. Etablert brudd vil indikere videre oppgang, skrev Investtech.- Volumtopper og volumbunner korresponderer godt med topper og bunner i kursen. Volumbalansen er også positiv, noe som styrker trendbildet. Aksjen er positiv på innsidehandler. Gjennomsnittlig kursendring pr måned er 27 prosent. Risikoen er dermed høy. Selskapet ventes å presentere de siste resultatene 22. ugust. Vurdering: Kjøpskandidat, avsluttet Investtech.Panoro Energy er også en av favorittene til Tom HauglundLes også: Boblen som brast