Pareto Bank vil hente kapital

Vurderer utstedelse av ett eller flere obligasjonslån.

Pareto Bank har gitt mandat til SEB Markets for mulig utstedelse av ett eller flere senior usikrede obligasjonslån, fremgår det av en melding onsdag.- Transaksjonen er ventet å bli offentliggjort i nærmeste fremtid, avhengig av markedsforhold, skriver banken i meldingen.Under ledelse av Tiril Haug Villum har Pareto Bank tiltrukket seg stor interesse blant de mest profilerte investorene på Oslo Børs.Aksjonærlisten er rett og slett fullspekket med kjente navn.Øverst troner, naturlig nok, finanskjempen Pareto AS, men under Pareto finner man investorer som Petter Neslein, Arne Fredly, Øystein Stray Spetalen, Harald Moræus-Hanssen og Eivind Astrup, gjennom sine respektive selskaper. Les også: First Generator casher inn i Pareto BankEn rekke andre mer eller mindre kjente navn figurerer også på listen over de største aksjonærene.