Photocure-hopp på Oslo Børs

Alexander Hansson mener investorene endelig har begynt å få opp øynene opp for Photocure som er opp over 40 prosent på børsen siden nyttår. 

Legemiddelselskapet Photocure stiger kraftig på Oslo Børs onsdag etter å ha lagt frem tall for andre kvartal.Etter lunsj omsettes aksjen for 39,2 kroner, noe som verdsetter selskapet til 846 millioner kroner.Hittil i år har aksjen gått rett opp. Så langt er kursen opp 44 prosent, mens oppgangen det seneste året er på nøyaktig 60 prosent.Største eier i legemiddelselskapet er investeringsselskapet High Seas AS som den Monaco-baserte investoren Alexander Hansson eier sammen faren, skipsreder Herbjørn Hansson.Han er naturlig nok svært fornøyd med utviklingen.- Investorer begynner å skjønne at dette ser bra ut, sier Hansson i en kommentar til Hegnar.no.High Seas eier totalt 2,22 millioner aksjer i Photocure, noe som tilsvarer en eierandel på 10,30 prosent. Disse har en verdi på 87 millioner kroner etter dagens kurshopp. Photocure utvikler og selger legemidler og medisinsk utstyr for behandling av blærekreft.