Spår videre oppgang for kursrakett

Børs

I torsdagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i DNO og Scottish Salmon Company.- DNO ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Det viser at investorer over tid har kjøpt til stadig høyere kurser for å komme seg inn i aksjen og indikerer en god utvikling for oljeselskapet. Videre oppgang indikeres. Aksjen har steget over motstanden ved 16,30 kroner, og et kjøpssignal er utløst. Aksjen har nå ingen motstand i det mellomlange kursdiagrammet så oppsiden er stor. Ved reaksjoner tilbake er det nå støtte ved 16,30 kroner. Sterkt positiv volumbalansen og økende momentum indikerer at kjøperne er aggressive og styrker aksjen. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Linløkken.I skrivende stund omsettes aksjen for 17,59 kroner, ned 0,45 prosent. Det betyr at aksjen er opp 12,68 prosent den siste uken og hele 85,16 prosent hittil i år.- Scottish Salmon Company Plc ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Aksjen ga i mai et kjøpssignal fra en stor rektangelformasjon og er opp cirka 60 prosent siden begynnelsen januar. Videre oppgang indikeres. Det kortsiktige momentumet er positivt og økende. I tillegg er volumbalansen også positivt. Disse forholdene styrker aksjen. Det er kortsiktig motstand ved 12,80 kroner, mens det ved reaksjoner ned er støtte ved 10,60 kroner. Aksjen er svakt negativ på innsidehandler. Aksjen er handlet for bare 600.000 kroner per dag i gjennomsnitt siste måned, og kan være vanskelig å handle. Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter Linløkken.

børs
investtech
dno
scottish salmon company
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse