Thomas Nielsen bytter jobb

Thomas Nielsen. Foto: Iván Kverme/Finansavisen.

Forvalter og ex-analytiker Thomas Nielsen forlater Odin Forvaltning.

Thomas Nielsen (38) er ifølge en melding ansatt som forvalter i SpareBank 1 Kapitalforvaltning og vil bygge opp og forvalte aksjefondet i det nyetablerte virksomhetsområde med egne rentefond og aksjefond.Nielsen har 15 års erfaring fra finansbransjen og kommer fra stillingen som aksjeforvalter i Odin Forvaltning. Han har tidligere bakgrunn som aksjeanalytiker i meglerhusene Pareto, Kaupthing, Fondsfinans og Carnegie.- Jeg kjenner godt til kvaliteten og kompetansen i SpareBank 1- systemet, og rammebetingelser for å starte nytt aksjefond er optimale. Jeg har alltid likt å tenke annerledes for å finne gode investeringer, og med et mandat som dette ser jeg dette som en unik mulighet jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Nielsen.- Investeringsfilosofien i aksjefondet vil være basert på å velge aksjer gjennom grundige kvalitative og kvantitative selskapsanalyser. Vi ønsker at fondet skal ha en offensiv vinkling, og Thomas har en fundamental tilnærming og representerer et tankesett som vil være midt i blinken til profilen vi ønsker på dette fondet. Vi er veldig fornøyd med at Thomas har takket ja til jobben og er trygg på at han vil bygge opp fondet på en god måte, sier administrerende direktør Alf Kåre Karoliussen i SpareBank 1 Kapitalforvaltning.


Les også