Torstein Tvenge - Foto: Finansavisen

Torstein Tvenge på Next-shopping

Øker eierandelen sin etter å ha lagt nye millioner på bordet.

Investor Torstein Tvenge klatrer på listen over de største aksjonærene i fingersensorselskapet Next Biometrics.En fersk aksjonæroversikt viser at han kjøpte 50.000 aksjer i forrige, noe som øker beholdningen hans til totalt 350.000 aksjer.Han klatrer dermed opp to plasser til en 11. plass på listen over de største aksjonærene med en eierandel på 1,82 prosent.Fortsatt har han et lite stykke opp igjen til lillebror Øystein Tvenge som er syvende største aksjonær med totalt 492.506 Next-aksjer.Totalt eier brødrene aksjer i Next Biometrics for 33,5 millioner kroner basert på siste omsatte kurs.Selv om fingersensorselskapet har fått fart på seg den seneste måneden med en oppgang på rundt 11 prosent, er markedsverdien til selskapet fortsatt 33 prosent lavere enn ved årsskiftet. Selskapet prises til 770 millioner kroner på Oslo Børs mandag.Torstein Tvenge var ved utgangen av fjoråret Norges 14. rikeste mann med en nettoformue på 11 milliarder kroner, ifølge Kapital.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også