Viking Supply utsetter kvartalsrapportering

Christen Sveaas' offshorerederi avventer med å publisere regnskapene sine.

Offshorerederiet Viking Supply Ships, som kontrolleres av investor Christen Sveaas, skulle egentlig legge frem tall for andre kvartal i morgen onsdag.Det blir det ikke noe av.Ifølge en melding fra rederiet tirsdag, er det blitt besluttet å utsette kvartalsrapporteringen.Hegnar.no har forsøkt å få svar på hva bakgrunnen er, men har foreløpig ikke lyktes.En ny dato vil bli annonsert så fort som mulig, er alt rederiet oppgir i meldingen.Solgte skip med tapI slutten av juni ble det kjent at rederiet hadde solgt tre av sine fem forsyningsskip som alle har ligget i kaldt opplag i lengre tid.Salget resulterte i et bokført tap på 12 millioner dollar, tilsvarende rundt 100 millioner kroner.Etter salget har eier rederiet to forsyningsskip, samt åtte ankerhåndterere, derav tre ligger i opplag.BørsnedturViking Supply Ships er notert på børsen i Stockholm.Aksjen sluttet opp 0,5 prosent tirsdag da meldingen om utsettelse ble sendt ut etter børsens stengetid.Hittil i år er aksjen ned drøyt 17 prosent, og det seneste året er fallet på 62 prosent.Tirsdag ble aksjen omsatt for 21,9 svenske kroner, noe som gir rederiet en markedsverdi på drøyt 194 millioner svenske kroner.