Viktig milepæl for Axactor

Sikrer lånefasilitet med Nomura International i milliardstørrelsen.

Axator har sammen med Reolux Holding sluttført en lånefasilitet på om lag 96 millioner euro, tilsvarende 931 millioner kroner, med Nomura International.Beløpet skal gå til refinansiering av Reolux' eksisterende spanske "Real Estate Owed" (REO)-investeringer, opplyses det i en melding.- Sluttføringen av denne transaksjonen er en viktig milepæl i å etablere vår finansieringstruktur og vill legge til rette for betydelige fremtidige porteføljeinvesteringer for Axactor, sier konsernsjef Endre Rangnes i Axactor.- Vi er veldig fornøyde med å annonsere starten på dette nye partnerskapet og vi ser frem til å utvikle relasjonen med Nomura, fortsetter han.Hos Nomura er de like fornøyde.- Vi er henrykt over ¨ha sluttført denne initielle finansieringstransaksjonen med Axactor. Sør-Europa har vørt et nøkkelområde for suksess og fokus for våre strukturerte utlånsarbeid de siste 12 månedene, og vi ser frem til å jobbe tett med Axactor for å støtte deres videre vekst i det spanske REO-markedet spesielt, sier Managing Director Roger Cattermole i Nomura.