John Fredriksen. Foto: Eivind Yggeseth/Finansavisen.

Vil ha Oceanteam-topp inn i Ship Finance-styret

Det går mot endringer i styret til John Fredriksens skipseiende selskap.

Styret i det John Fredriksen-dominerte selskapet Ship Finance har foreslått Keesjan Cordian som nytt medlem av styret.Det fremkommer av innkallingen til selskapets generalforsamling som skal avholdes på Bermuda 21. september.43-årigen, som jobber som investor og siden april har vært styreleder i det kriseherjede oljeserviceselskapet Oceanteam, er foreslått som erstatter for Paul M. Leand som har besluttet å ikke stille til gjenvalg.Øvrige styremedlemmer på valg er Harald Thorstein, Gary Vogel og Bert M. Bekker. Alle disse stiller til gjenvalg.Det skal også stemmes over et forslag om å øke selskapets autoriserte aksjekapital til 2 millioner dollar, fra 1,5 millioner dollar.«Styret fremmer dette forslaget for å gi selskapet fleksibilitet til å hente kapital gjennom emisjoner i fremtiden og for generelle selskapsformål», heter det i innkallingen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også