- Investorenes utfordring innen sjømatsektoren ligger ikke i en manglende positiv underliggende utvikling i markedet eller svake utsikter for selskapene, men heller i at den forventede solide utviklingen i stor grad allerede ser ut til å være reflektert i verdsettelsene, skriver DNB Markets i fredagens morgenrapport.Tallknuserne minner om at sjømatindeksen har steget om lag dobbelt så mye som hovedindeksen på Oslo Børs de siste 12 månedene.- Dette nivået gjør på den ene siden sektoren sårbar for eventuelle negative overraskelser, mens det på den andre siden kan bety et begrenset potensial for ytterligere oppgang, slår meglerhuset fast.DNB Markets mener kursnivået for Austevoll, Bakkafrost og Salmar ser strukket ut og opererer derfor med salgsanbefalinger.I Lerøy, Marine Harvest, Norway Royal Salmon og Salmones Camanchaca beskrives kursnivået som «fair», noe som har resultert i holdanbefalinger.- For de noe mindre aktørene Scottish Salmon og Grieg Seafood mener vi at det fortsatt er potensial for kursstigning og har kjøpsanbefalinger med kursmål på henholdsvis 17 og 115 kroner. Vi har i tillegg en kjøpsanbefaling på Atlantic Sapphire med et kursmål på 68 kroner, avslutter DNB Markets.