Aker Solutions tildelt storkontrakt

Petrobras har tildelt Aker Solutions en kontrakt i Brasil.

Aker Solutions er tildelt en servicekontrakt for ni plattformer i Campos-bassenget av Petrobsas, ifølge en melding fra Aker Solutions tirsdag.Kontraktsummen er på over 250 millioner brasilianske realer over tre år, inkludert en opsjon for en to års-forlengelse.Arbeidet starter i oktober 2018 med endelig levering i 2021.Kontrakten vil bli bokført i tredje kvartal 2018.Aker Solutions vil renovere, reparere og oppgradere offshore produksjonsenheter for Petrobras sin «Campos Basin Operational Unit». Selskapet vil ta styringen på verftene der reservedeler og annet utstyr fabrikkeres.- Vi er fornøyde med å utvide driften i Brasil, et nøkkelmarked internasjonalt. Dette er den andre store kontrakten vi signerer etter å ha gått inn i servicemarkedet i Brasil, noe som styrker betydningen av å ha en komplett portefølje og være i stand til å gi en integrert løsning fra konsept til dekommisjonering, sier konsernsjef i Aker Solutions, Luis Araujo.