Oslo Børs åpnet og stengte dagen i grønt terreng. Ved børsslutt står hovedindeksen i 908,59, opp 0,21 prosent. Det ble omsatt aksjer og egenkapitalbevis for 3.339 millioner kroner. Selv om det ikke ble ny all-time high mener sjefstrateg Lei-Rune Rein i Nordea at dagens forhold tilsier at det trolig blir flere børsrekorder fremover.- Den økonomiske veksten er på et høyt nivå. Selskapenes inntjening er sterk og rentenivået globalt er lavt. Globale aksjer utviklet seg også bra i forrige uke, med en oppgang på +0,6 prosent i lokal valuta og +1,1 prosent i norske kroner, skriver Rein.OljeprisenBrent-oljen mandag ettermiddag ned 0,14 prosent til 77,53 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 0,06 prosent til 69,76 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 77,97 dollar fatet ved børsslutt i Oslo fredag.Oljeprisen er dermed litt svekket over helgen, samtidig som Baker Hughes' seneste riggtelling  den seneste uken.I tillegg viste EIAs seneste månedsrapport at  per dag i juni, opp fra 10,443 millioner fat per dag i mai.Fallet kommer ifølge TDN Direkt også samtidig som en Reuters-undersøkelse viste at Opecs oljeproduksjon steg med 220.000 fat per dag mellom juli og august, til 32,79 millioner fat per dag.Ellers rettes fortsatt oppmerksomheten mot Irans oljeproduksjon og effekten av de amerikanske sanksjonene som innføres i november.- Iransk produksjon viser allerede tegn til nedgang og falt med 150.000 fat per dag forrige måned, samtidig som importører av iranske fat allerede beveger seg bort fra å ta skipninger fra landet, sier råvareanalytiker i Emirates NBD, Edward Bell , til Reuters, ifølge TDN Direkt.Equinor steg 0,09 prosent til 215,30 kroner. TechstepTechstep opplyser i en børsmelding at selskapet har I tilknytning oppkjøpet har styret i Techstep bestemt å utstede 4.868.723 nye Techstep-aksjer.Aksjen svekket seg 6,83 prosent til 2,59 kroner. Offshore-aksje ser rødt BW Offshore faller derimot tilbake etter fredagens knalloppgang på hele 15,4 prosent. Selskapet , men mandag falt aksjen tilbake 7,02 prosent til 55,60 kroner. Strateg Paul Harper i DNB Markets mener BW Offshore ser overkjøpt ut på kort sikt etter tallene i forrige uke.Kepler Cheuvreux  melder TDN Direkt.Meglerhuset høyner imidlertid samtidig kursmålet på aksjen fra 58 til 65 kroner.Blandet i laks Også Marine Harvest står i rødt, etter at John Fredriksen  til styreleder Ole-Eirik Lerøy fredag. Samtidig ble det kjent at Lerøy  til 179,7 kroner pr. aksje, noe som betyr at han gjennom fredagens transaksjoner cashet inn totalt 130,3 millioner kroner.Marine Harvest er ned 0,47  prosent til 180,30 kroner. Ellers i laks oppjusterer Danske Bank Markets kursmålet på  til 339 kroner per aksje fra tidligere 327 kroner per aksje og gjentar sin salgsanbefaling, ifølge TDN Direkt.Salmar-aksjen endte opp 0,79 prosent til 407,40 kroner. Danske Bank oppjusterer ifølge en oppdatering kursmålet på til 19 kroner fra tidligere 15, og fastholder kjøpsanbefalingen. Dette skyldes troen på at selskapet vil rapportere solide tall fremover. Aksjen steg 3,26 prosent til 14,25 kroner. Også DNB Markets tar grep og oppgraderer sin anbefaling på Scottish Salmon Company-aksjen Meglerhuset oppjusterer samtidig kursmålet til 17 kroner fra tidligere 13 kroner.Salmon Camanchaca endte forøvrig opp 4,14 prosent til 68,22 kroner. Selskapet meldte før helgen at tre oppdrettsanlegg VinnerlistenPå toppen av mandagens vinnerliste finner vi Targovax, som endte opp 16,73 prosent til 12,00 kroner. Finansdirektør Erik Digman Wiklund i selskapet understreker til TDN Direkt at selskapet ikke har sluppet noe ny informasjon mandag, og kjenner ikke til hva bakgrunnen for oppgangen kan være. Et knippe analytikere nyhetsbyrået har snakket med var også overrasket over oppgangen.Element steg også betydelig, og klatret til slutt 10,46 prosent til 2,06 kroner.  som regnes som en stor milepæl. Også SAS gjør nok et hopp, og er opp 8,33  prosent til 19,77 kroner.Aksjen steg fredag 8,3 prosent etter å ha .følge en oppdatering anbefalingen på SAS til «kjøp» fra «nøytral», melder TDN Direkt.Norwegian fikk også luft under vingene og styrket seg 4,58 prosent til 273,90 kroner.