På fredag klatret Nasdaq 0,24 prosent til 8.109,54 poeng, dyttet opp av tungvekterne Apple og Amazon. Nvidia dyttet indeksen til rekordnivåer tre ganger i løpet av den siste uken av august. Piper Jaffrays Craig Johnson mener noen av disse aksjene er dratt langt forbi det som, ifølge han, er den forventede prisingen. - La oss bryte ned noen av disse aksjene. Først, hvis du ser på Apple, er dette en nærmest parabol-formet graf, og parabol-formede grafer ender som regel dårlig, sa Johnson, ifølge CNBC. Må gi slippApple klatret mer enn 19 prosent i august, som var den beste månedlige oppgangen aksjen har hatt siden april 2009. Den markerte sin plass i historiebøkene da den bikket 1.000-milliarders merket i markedsverdi, som er første gang for et børsnotert selskap i USA. Noen bulls på Wall Street ser på Amazon og Microsoft som de neste gigantene til å nå den milepælen. For å kunne nå dette målet må de, ifølge Johnson, gi slipp på noe av oppgangen de har hatt den siste tiden. - Amazon, som har en fantastisk graf, ville vi kjøpt om aksjen trekkes tilbake til 1.825 dollar, sa Johnson til CNBC. Samtidig viser teknisk analyse at Microsoft ligger godt posisjonert for videre oppgang, og Johnson ville definitivt kjøpt aksjen om den falt til 105 dollar. På fredag endte Microsoft på 112 dollar, samtidig som Amazon avsluttet børsdagen over 2.000 dollar. For sistnevnte vil 1.825 dollar bety en nedgang på ni prosent, mens Microsoft må ned syv prosent for at Johnson vil vurdere kjøp. Ser oppside i CiscoJohnson la til at Cisco er den aksjen han forventer har mest potensiale for oppside. Aksjen, som ble omsatt for under 50 dollar med en markedsverdi på over 226 milliarder dollar, kan være en kjøpskandidat for noen investorer. - Cisco har nettopp brutt ut av en langvarig trend, som har vart siden begynnelsen av 2018, sa analytikeren. - Jeg ser for meg at den vil nå 51, kanskje 52 dollar på dette utbruddet, og det er en aksje jeg ville kjøpt i dag, avsluttet Johnson.