Analytiker frykter kursfall – anbefaler salg

Investtech anbefaler salg av aksjer i Gaming Innovation Group.- Gaming Innovation Group ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Det viser at investorer over tid har solgt til stadig lavere kurser for å komme seg ut av aksjen, og indikerer en negativ utvikling for bedriften, skriver Investtech.Selskapsverdien er mer enn halvert siden i vinter.- Aksjen har negativt momentum, og det er lite støtte under dagens nivå. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 2,75 kroner, ned 4,19 prosent.Det betyr at aksjen er ned 11,59 prosent den siste uken mens den har falt 10,88 prosent den siste måneden. Siden nyttår er verdien redusert med 44,32 prosent.Les også: Investtech kom med 8.811 aksjetips – slik gikk det