Analytiker spår kursoppgang – anbefaler kjøp

I torsdagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i Panoro Energy og Scanship Holding.- Panoro Energy ligger i en fin, stigende trendkanal på mellomlang sikt. Det viser at investorer over tid har kjøpt til stadig høyere kurser for å komme seg inn i aksjen og indikerer en god utvikling for bedriften. Det er lite motstand over dagens nivå. Aksjen har støtte ved cirka 17 kroner. Meget positiv volumbalanse og høy RSI styrker trendbildet. Aksjen er positiv på innsidehandler. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Scanship Holding viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang. Dert har tidligere vært høyt volum nær kurstopper. Investorene forventer videre oppgang og kjøper når kursen stiger og lar være å selge hvis kursen reagerer tilbake. Dette styrker aksjen. Aksjen har høy volatilitet og periodevis lav likviditet. Dette øker risikoen. Ved eventuelle reaksjoner tilbake, ligger det støtte ved 4,90 kroner. Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.