Clarksons Platou gjenopptar dekning av TGS-Nopec Geophysical Company-aksjen (TGS) med en kjøpsanbefaling, melder TDN Direkt.Meglerhuset har samtidig satt kursmålet til 366 kroner."Den nåværende bokførte verdien av biblioteket avslører ikke det sanne inntjeningspotensialet til selskapet, mener vi, og med bedrede markedsutsikter tror vi TGS er unikt posisjoner til å dra nytte av dette", skriver meglerhuset i rapporten.De venter ifølge nyhetsbyrået nå sterk kontantgenerering og økt utbytte fremover.Også Fearnley Securities gjenopptar dekningen på TGS, men i motsetning til Clarksons Platou anbefaler de ifølge TDN Direkt salg av aksjen. Fearnley har satt kursmålet til 270 kroner per TGS-aksje.TGS faller tirsdag formiddag 2,26 prosent på Oslo Børs. Aksjen har hittil i år klatret 62,62 prosent, mens den de siste tolv månedene er opp 91,16 prosent.