B2Holding kjøper i Bulgaria

- En viktig milepæl.

B2Holdings bulgarske datterselskap, Debt Collection Agency (DCA), har signert en avtale med UniCredit Bulbank om å kjøpe en portefølje av misligholdte lån pålydende 249 millioner euro, går det frem av en børsmelding.Porteføljen består av sikrede og usikrede lån til privatpersoner.- Kjøpet er en viktig milepæl i utviklingen av DCA, sier konsernsjef Olav Dalen Zahl i en kommentar.Selskapet melder fra om avtalen selv om den er under terskelen for hva som meldes.B2Holding gjør dette av hensyn til full transparens, da UniCredit Bulbank har annonsert den i sitt hjemmemarked.Blant de største aksjonærene finner vi Rasmussengruppen på 2. plass med sine 10,56 prosent, mens Stenshagen Invest er på 4. plass med sine 4,26 prosent eierandel i B2Holding.Les mer her.


Les også