Blandet stemning i Asia

Stemningen på Asia-børsene er mikset torsdag. Alibaba trekker tilbake planer om å skape én million arbeidsplasser i USA.

Investorer har satt bekymringer for handelskonflikt til side enn så lenge, og asiatiske børser er blandet torsdag.Onsdag sa Kinas statsminister Li Keqiang at landet for tiden står overfor «større vanskeligheter» for å holde økonomien stabil.Li insisterte imidlertid på at Kina var komfortabel med sin økonomiske situasjon.Etter Lis kommentarer sa Alibaba-grunnlegger og Jack Ma at hans selskap ikke lenger har planer om å skape én million arbeidsplasser i USA.Asia-børseneI Japan stiger Nikkei 225-indeksen 0,24 prosent, og den bredere Topix-indeksen er opp 0,26 prosent.Shanghai Composite går tilbake 0,12 prosent, mens S&P/ASX 200-indeksen i Australia opplever en nedgang på 0,25 prosent.Koreanske Kospi er opp 0,92 prosent, mens Hang Seng i Hong Kong faller 0,02 prosent.Straits Times i Singapore styrkes 0,08 prosent.OljeprisenBrent-oljen er torsdag morgen opp 0,34 prosent til 79,67 dollar fatet, mens WTI-oljen stiger 0,65 prosent til 71,23 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 78,87 dollar fatet ved børsslutt i Oslo onsdag.