De fleste børsene i Asia fortsetter ned torsdag.Samleindeksen MSCI Asia Pasific er ned for sjette dag på rad, og faller nå ned mot det laveste nivået på ett år. Ifølge Bloomberg News mye grunnet investorenes frykt for svakere vekst takket være elendighet i fremvoksende markeder fra Argentina til Indonesia. I tillegg er det fare for at Donald Trump kan komme til å ytterligere øke tollen på kinesisk import allerede i dag.I Japan faller Nikkei 0,29 prosent, og den bredere Topix-indeksen er ned 0,52 prosent.Flere døde darystet øya Hokkaido nord i Japan torsdag morgen.I Kina stiger derimot Shanghai Composite 0,17 prosent, mens CSI 300 er ned 0,26 prosent. Hang Seng i Hong Kong svekkes 0,64 prosent.Kospi i Sør-Korea stiger marginale 0,01 prosent, S&P/ASX 200-indeksen i Australia er ned 1,20 prosent, mens Straits Times er opp 0,04 prosent.