Hovedindeksen på Oslo Børs falt i dag 0,77 prosent før den sluttet på 897,91 poeng. Det ble omsatt aksjer for 4,7 milliarder kroner.Olje/EquinorEt fat Nordsjøolje omsettes for 77,11 dollar, ned 1,36 prosent. Oljeprisen faller etter at den tropiske stormen «Gordon» ikke traff den amerikanske sørkysten med like høy vindstyrke som ventet.Det amerikanske oljeselskapet Anadarko Petroleum Corp uttalte ifølge TDN Direkt mandag at de hadde evakuert og stengt produksjonen ved to oljeplattformer i den nordre delen av Mexicogolfen i påvente av Gordon.Sjef for trading i Asia/Stillehavsregionen, Stephen Innes i Oanda, sier ifølge TDN Direkt at forventningene til den tropiske stormen utløste en sterk kjøpelyst blant futuretradere, og at prisen derfor avtok merkbart da det ble klart at stormens styrke ikke var like sterk som ventet.Equinor falt 2,55 prosent til 210,10 kroner.NorwegianDNB Markets oppjusterer kursmålet på Norwegian fra 240 til 275 kroner. Ifølge TDN Direkt holder analytikerne fast på sin hold-anbefaling.Aksjen sluttet på 269,60 kroner etter en oppgang på 0,56 prosent.Grieg SeafoodGrieg Seafood fastholder målet om et årlig slaktevolum på 100.000 tonn i 2020 gjennom bedre utnyttelse av dagens kapasitet, opplyses det i en melding i forbindelse med selskapets kapitalmarkedsdag.Ledelsen ønsker også en utbyttepolitikk som fordeler 25-35 prosent av konsernets nettoresultat justert for virkelig verdijustering til sine aksjonærer.Aksjen la på seg 2,61 prosent og endte på 100,30 kroner.TelenorTirsdag kom nyheten om at Berit Svendsen fratrer sin stilling som CEO for Telenor Norge og Cluster Head for Skandinavia. Hun har vært adm. direktør i Telenor Norge i syv år.I går endte aksjen uforandret på 160,10 kroner. Onsdag falt den 1,78 prosent til 157,25 kroner. Dagens laveste notering var på 156,60 kroner.Norwegian Finans HoldingSEB nedgraderer Norwegian Finans Holding fra kjøp til hold. Ifølge TDN Direkt beholdes likevel kursmålet på 110 kroner. Aksjen falt 1,22 prosent til 105,60 kroner.NelNel har investert fem millioner dollar i Nikola Motor Company, som en del av sin C-finansiering. Det opplyser selskapet i en børsmelding. Nel skriver at den siste investeringen er i tråd med tidligere kommunikasjon fra selskapet, og styrker partnerskapet og samarbeidet mellom Nel og Nikola.Aksjen klatret 1,28 prosent til 3,65 kroner.ElementHøyt oppe på vinnerlisten finner vi Element som hoppet 19,61 prosent til 2,44 kroner.Tirsdag kjøpte Element tilbake 100.000 aksjer i eget selskap. Aksjene ble kjøpt til en snittkurs på 2,1068 kroner.Etter transaksjonen eier Element totalt 391.447 egne aksjer.