Børsene faller i Asia mandag morgen.I Japan er Nikkei ned 0,67 prosent, mens den bredere Topix-indeksen svekkes 0,99 prosent.Shanghai Composite faller 0,94 prosent, og CSI 300 er ned 1,03 prosent. Hang Seng i Hong Kong går tilbake 0,95 prosent.Kospi i Sør-Korea er ned 0,80 prosent, Straits Times i Singapore er ned 0,39 prosent, mens S&P/ASX 200-indeksen i Australia er uendret.Mens amerikanske børser nådde all-time high i august og Federal Reserve har planer om en ny renteheving senere denne måneden, håper investorer nå at den globale økonomien vil tåle sjokk fra handelsrestriksjoner. Ifølge Bloomberg News forblir fremvoksende markeder under press, med Argentina og Tyrkia som episenter for krisene.- Jeg kjøper ikke ideene om billige aksjer i disse markedene. Mitt syn er å fortsette å handle på trendene - å være bearish på fremvoksende markeder. Vi må se en oppfatning om at den amerikanske dollaren skal gå lavere, og at handelsspenningene har fått  en slags avklaring. Jeg tror ikke vi er der ennå, sier Chris Weston i Pepperstone Financial til Bloomberg.