- Det ikke alle vet er at tech-sektoren har triplet seg i verdi siden 2000. Det har vært den sektoren med aller best avkastning, og dette har fortsatt i år. Tech er noe av det som har drevet det amerikanske aksjemarkedet i år, kommenterer analytiker Henriette Trondsen i Arctic Securities, da hun deltok i HegnarTVs tech-sending fra BI Nydalen tidligere denne uken. Både Amazon og Apple har nådd en markedsverdi på over 1.000 milliarder dollar, men meglerhuset har ikke dekning på disse aksjene. Du kan også eller Trondsen forteller at de i hovedsak fokuserer på det nordiske markedet. - Herifra og ut - siden tech har gått såpass bra, så vil jeg være mer selektiv til valg av aksjer. Fallhøyden er veldig stor hvis man ikke leverer, sier Trondsen til HegnarTV. Gikk du glipp av intervjuet med Henriette Trondsen,