- Det ser svært bullish ut

Konsernsjefen i John Fredriksen-selskapet er svært bullish de kommende årene.

Konsernsjef Øystein Kalleklev i Flex LNG ser nå at ratene for 174.000 cbm to-takts-LNGCer er på over 110.000 dollar per dag i samtlige bassenger, skriver TDN Direkt.- Disse ratene er ikke teoretiske, men det vi faktisk ser når kunder ringer oss og forespør frakt. For vintersesongen ser det svært bullish ut, sier han under Paretos Oil & Offshore-konferanse onsdag.Konsernsjefen venter stigende rater fremover, og sier han generelt er svært bullish for de kommende årene.Han sier videre at korttidseffekten av handelsspenningene mellom USA og Kina ikke har stor effekt på LNGC-markedet.- Men på lang sikt vil det være bedre med et godt klima for å treffe flere vinduer for endelige investeringsbeslutninger (FIDs), sier han, ifølge nyhetsbyrået.Kalleklev opplyser at det nå er rundt 90 skip under bygging, der om lag 60 av disse allerede har kontrakter.


Les også