Disse aksjene skulle du styrt langt unna

Jesper Moerholt

September nærmer seg slutten, og vi kan se tilbake på flere rekordnoteringer på Oslo Børs.I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 934,65 poeng, ned 0,74 prosent. Det betyr at vi er om lag 12 poeng unna den høyeste sluttnoteringen noensinne.Taperaksjene i septemberIkke alle aksjonærer er med i det gode selskap.Verst har det gått med aksjonærene i Lavo.tv som har sett aksjen falle 40 prosent den siste måneden.Havila Shipping har falt 31,90 prosent, Gaming Innovation Group er ned 23,62 prosent mens Fred. Olsen Energy, har falt 23,60 prosent.Tidligere i dag kunne vi lese at Nordea Markets har nedjustert kursmålet på Fred. Olsen Energy-aksjen med 90 prosent fra 1 til 0,1 kroner. TDN Direkt slår fast at salgsanbefalingen naturlig nok opprettholdes når kursmålet settes 97,1 prosent under dagens kurs på 3,40 kroner.Det kunne vært verre. Noen har i løpet av 2018 betalt 26,04 kroner for aksjen.Les også: PANG: Tre nye børsrekorderBest har det gått med Merkur-noterte Lifecare, som i skrivende stund er opp 110,73 prosent den siste måneden.