DNB Markets anbefaler svensk aksje

Øyner «et positivt momentum».

DNB Markets ser mot kaldere tider i dagens aksjerapport.Meglerhuset tar for seg Skistar, som er en ledende aktør på drift av skidestinasjoner i Norden. Selskapet har en markedsandel på salg av skikort i Sverige og Norge på hhv. 49 og 31 prosent.De viktigste destinasjonene er Trysil, Hemsedal, Åre og Sälen.- Inngangsbarrieren for andre aktører er betydelig, selskapet har opparbeidet en direkte relasjon til sluttkundene og vil kunne ta ut høyere priser gjennom en gradvis forbedring av infrastruktur og tjenestetilbud. I tillegg mener vi selskapet sitter med en undervurdert tomteportefølje, og ser muligheter for et positivt momentum i aksjen basert på Alpin VM i Åre i 2019 og åpningen av en ny flyplass mellom Trysil og Åre i forkant av samme sesong, går det frem av rapporten.DNB Markets innleder dekning av Skistar med kjøpsanbefaling og kursmål 253 svenske kroner.Skistar sluttet i går på 196 svenske kroner i Stockholm, og analytikerne ser dermed en oppside i aksjen på nærmere 30 prosent fra dagens nivåer.


Les også