DNB Markets: - Selg FOE-aksjen

Gjentar salgsanbefalingen på Fred. Olsen Energy-aksjen. 

DNB Markets nedjusterer kursmålet på Fred. Olsen Energy-aksjen til 1 krone fra tidligere 3 kroner, ifølge TDN Direkt.I en oppdatering fra meglerhuset fredag råder analytikerne fortsatt å holde seg unna aksjen, og fastholder på salgsanbefalingen. - Vi fastholder vårt syn om at den nåværende egenkapitalen kan komme til å bli marginalisert, støttet av vår negative NAV og sammenlignbare selskapers verdsettelse som tilsier at det blir liten til ingen egenkapitalverdi igjen, skriver meglerhuset.Tirsdag 7. august ble det kjent at Fred. Olsen Energy hadde mottatt et indikativt, ikke-bindende forslag til refinansiering av selskapet.Det var snakk om en ny egenkapitalfinansiering, en full konvertering av selskapets utestående obligasjonsgjeld til egenkapital, så vel som en delvis konvertering av selskapets sikrede gjeld. Les også: Boblen som brast Da Fred. Olsen Energy publiserte sine siste kvartalstall viste fasiten et enda høyere underskudd enn ventet.Driftsresultatet før av- og nedskrivninger (EBITDA) kom inn på minus 51,4 millioner dollar i 2. kvartal 2018, mot pluss 28,5 millioner dollar i samme periode i fjor. Driftsinntektene endte på på 17,3 millioner dollar, ned 68,5 prosent fra 54,8 millioner dollar i samme kvartal i fjor.Selskapet understreket i en børsmelding at de foretok en nedskrivning på 96,7 millioner dollar i kvartalet.