- En ny finanskrise er ikke til å unngå

Warren Buffett advarer om at en ny finanskrise er uunngåelig.

Warren Buffett ble spurt av i et intervju i CNBCs dokumentar «Crisis on Wall Street: The Week That Shook the World» om han er bekymret for at en ny krise vil skje igjen, skriver CNBC.- Vel, det vil skje en gang, sier Buffett til nyhetsbyrået.I dag er det nøyaktig 10 år siden Lehman Brothers gikk konkurs - en hendelse som mange investorer anser som den største i finanskrisen.Buffett forklarte at en ny boble er uunngåelig på grunn av menneskets natur, sjalusi og grådighet.- Folk begynner å interessere seg i noe fordi det går opp, ikke fordi de forstår det eller noe. Men naboen, som man vet er dummere enn en selv, blir rik mens du ikke blir det, sier han til CNBC.- Og ektefellen spør om ikke du kan finne ut av det også? Det er så smittsomt. Så det er en permanent del av systemet, sier han videre.Se også: Hva utløser neste finanskrise?Torsdag kommenterte Trygve Hegnar hva som kan komme til å utløse neste finanskrise. Hele TV-sendingen her.Eller hør mer om finanskrisen på HegnarPodden: