Mandag er børsene stengt i USA, grunnet Labor Day. Lite har skjedd i relaterte markeder, ettersom de fleste tar dagen fri for å feire helligdagen.OljepriserRundt klokken 21:30 norsk tid er den amerikanske lettoljen ned 0,06 prosent til 69,76 dollar per fat.
Oljeprisen ble dermed litt svekket over helgen og fortsatte nedover mandag, samtidig som Baker Hughes' seneste riggtelling viste en økning i antall oljerigger den seneste uken. USAs oljeproduksjon økte til 10,647 millioner fatFor sistnevnte vil 1.825 dollar bety en nedgang på ni prosent, mens Microsoft må ned syv prosent for at Johnson vil vurdere kjøp.- Jeg ser for meg at den vil nå 51, kanskje 52 dollar på dette utbruddet, og det er en aksje jeg ville kjøpt i dag, avsluttet Johnson. 
I tillegg viste EIAs seneste månedsrapport at  per dag i juni, opp fra 10,443 millioner fat per dag i mai.Fallet kommer ifølge TDN Direkt også samtidig som en Reuters-undersøkelse viste at Opecs oljeproduksjon steg med 220.000 fat per dag mellom juli og august, til 32,79 millioner fat per dag.Ellers rettes fortsatt oppmerksomheten mot Irans oljeproduksjon og effekten av de amerikanske sanksjonene som innføres i november.- Iransk produksjon viser allerede tegn til nedgang og falt med 150.000 fat per dag forrige måned, samtidig som importører av iranske fat allerede beveger seg bort fra å ta skipninger fra landet, sier råvareanalytiker i Emirates NBD, Edward Bell , til Reuters, ifølge TDN Direkt.Analytiker spår oppgang for tech-aksjer- La oss bryte ned noen av disse aksjene. Først, hvis du ser på Apple, er dette en nærmest parabol-formet graf, og parabol-formede grafer ender som regel dårlig, sa Piper Jaffrays Craig Johnson, ifølge CNBC. - Amazon, som har en fantastisk graf, ville vi kjøpt om aksjen trekkes tilbake til 1.825 dollar, sa Johnson. Samtidig viser teknisk analyse at Microsoft ligger godt posisjonert for videre oppgang, og Johnson ville definitivt kjøpt aksjen om den falt til 105 dollar.På fredag endte Microsoft på 112 dollar, samtidig som Amazon avsluttet børsdagen over 2.000 dollar.Johnson la til at Cisco er den aksjen han forventer har mest potensiale for oppside. Aksjen, som ble omsatt for under 50 dollar med en markedsverdi på over 226 milliarder dollar, kan være en kjøpskandidat for noen investorer. - Cisco har nettopp brutt ut av en langvarig trend, som har vart siden begynnelsen av 2018, sa analytikeren.