Frontline anslår ifølge en amerikansk SEC-filing «fair» verdi av eget selskapet til å være på 1,289 milliarder dollar, melder TDN Direkt. En «kontrollpremie», som selskapet anslår å være på 30 prosent, er inkludert i dette tallet. «Selskapet tror at kontrollpremien mulig kan tilskrives, delvis eller helt, til de ventede synergiene fra kombinering av selskapets drift med en kjøper, spesielt med tanke på fordelene av å drifte en forstørret oljetankerflåte og samlet arbeidsstyrke, i tillegg til å dra nytte av ventede reduksjoner i kostnader fra en ekspansjon i skala», skriver Frontline i filingen.Selskapets markedsverdi er 991,7 millioner dollar, fremgår det av filingen.I årsrapporten for 2017 anslo Frontlines fair verdi av eget selskapet pr 30. september 2017 til 1,333 milliarder dollar, basert på en kontrollpremie på 30 prosent.På børsen prises Frontline til 7,4 milliarder kroner.