Havyard stiger til værs etter milliardkontrakt

Havyard har fått kontrakt med Havila Kystruten. 

Havyard

Havyard Design & Solutions skal levere design og utstyr til de fire skipene som skal bygges i utlandet for Havila Kystruten AS.Det skriver selskapet i en børsmelding.Ifølge Havyard vil kontrakten ha en samlet verdi på over 1 milliard kroner.Aksjen stiger umiddelbart på Oslo Børs, og er opp hele 25,00 prosent til 13,50 kroner. Konsernsjef Geir Johan Bakke i Havyard Group sier denne kontrakten er en milepæl.- Dette er en rekordkontrakt for Havyard Design & Solutions og er med å befeste vår posisjon som et maritimt teknologikonsern i verdensklasse, med bred kompetanse i mange segmenter, sier konsernsjef Bakke.Havyard Design & Solutions har over lengre tid arbeidet med designet, og stålklassetegningene er allerede klare. Det betyr at stålkutting vil starte allerede på denne siden av nyttår, skriver selskapet.