Her kunne du doblet pengene dine i september

Månedens siste børsdag står for tur, og på avkastningstoppen er det særlig ett selskapet som utmerker seg, nemlig Merkur-noterte Lifecare.Aksjen kan vise til en avkastning på 96,78 prosent, selv om den har falt 6,78 prosent den siste uken.I midten av september kunne vi lese at Lifecare hadde signert en viktig serviceavtale med tyske cantiMED UG.Det Bergen-baserte teknologiselskapet forsker og utvikler en miniatyrisert sensor for kontinuerlig glukoseovervåkning mot et globalt marked. Forretningsideen er å gi personer rammet av diabetes en bedre løsning.På 2. plass finner vi Oceanteam som i går hoppet 31,78 prosent. Det gir en oppgang på 71,43 prosent den siste måneden.Torsdag ble det kjent at Oceanteam hadde sikret seg en kontrakt med McDermott International for «CSV Southern Ocean». Arbeidet går ut på å støtte McDermotts subsea-installasjonsprosjekt utenfor Indias østkyst, og vil starte mot slutten av 2018.Det har også vært en bra måned for Next Biometrics og Idex som kan vise til kursoppganger på henholdsvis 42,36 prosent og 40,38 prosent.Verst har det gått med Merkur-noterte Lavo.tv som har falt 40 prosent.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker