Innsiden banker børsen

Innsideporteføljen holder koken, med en avkastning som dobler børsens - og vel så det.

Innsideporteføljen steg 1,43 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs la på seg 1,41 prosent.Porteføljen holder dermed forspranget til børsen, og leder med 24,2 vs. 11,2 prosent så langt i år.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Sterk Haudemann-favorittHaudemann-favoritten NRC Groups stjernestatus i porteføljen bare øker, og i forrige uke steg aksjen nye 2,4 prosent.Aksjen er nå opp 39,6 prosent siden 11. mai.Men ukens sprekeste aksje var igjen nykommeren Insr Insurance Group, med sin oppgang på 9,7 prosent i forrige uke.Aksjen er dermed opp hele 31,3 prosent på de fire ukene den har vært inne i porteføljen.GC Rieber Shipping bidro også positivt, ved å stige 2,6 prosent.På den negative siden falt Elkem 5,9 prosent, mens MPC Container Ships gikk tilbake 1,6 prosent.Børsrekord - duo i rødtHovedindeksen på Oslo Børs er i skrivende stund på all-time high-nivåer (915,76), og er dermed opp rundt syv poeng (0,8 prosent) fra nivåene ved lunsjtider fredag.Elkem er i samme periode ned 1,4 prosent til 38,39 kroner.Insr Insurance Group krabber videre oppover, nærmere bestemt med 0,9 prosent til 8,88 kroner.NRC Group står i 77 kroner, etter en bitteliten oppgang.Rieber Shipping er uendret på 12 kroner siden Finansavisen frøs kursen sist, mens nykommeren MPC Container Ships har falt 2,0 prosent til 47,80 kroner.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også