Innsideporteføljen steg pene 4,0 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs la på seg 0,6 prosent.Porteføljen fortsetter dermed å øke sitt forsprang til børsen, og leder nå med 25,5 vs. 11,5 prosent så langt i år.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Ektefelle-rally NRC Groups stjernestatus i porteføljen stiger stadig, i forrige uke med nye 5,8 prosent.Aksjen er nå opp 32,4 prosent siden 11. mai.Men ukens sprekeste aksje var igjen Insr Insurance Group, der styremedlem Øystein Engebretsens kone .Aksjen steg nye 7,5 prosent, og er opp 15,5 prosent på de to ukene den har vært inne.«Sort får»For øvrig bidro også Elkem positivt etter å ha steget 3,0 prosent. Denne aksjen er opp 21,1 prosent siden den ble tatt inn 8. juni.Vi har heller ikke glemt nykommeren GC Rieber Shipping, som steg 5,0 prosent i sin første uke.Protector Forsikring ble ukens «sorte får», etter å ha falt 1,2 prosent.