<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kolbjørn Giskeødegård: - Kan få laksepriser høyt på 70-tallet

Lakseprisen er historisk høy for perioden vi er inne i. Lite tyder på at den skal ned, mener Kolbjørn Giskeødegård i Nordea Markets. 

Publisert 13. sep. 2018 kl. 08.37
Oppdatert 13. sep. 2018 klokken 08.51
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 143 ord
Gjest: Kolbjørn Giskeødegård
12.09.2018 Gjest: Kolbjørn Giskeødegård

I går viste ferske tall fra Statistisk sentralbyrå at eksportprisen på fersk oppdrettlaks lå på 62,60 kroner. Vi inviterte analytiker Kolbjørn Giskeødegård fra Nordea Markets i HegnarTV for å snakke mer om laksemarkedet.- Hvis du ser på uke 35, som er den siste vi har data for, så har lakseprisen aldri vært høyere i den uken, sier Giskeødegård til HegnarTV. NB! Husk at du også kan abonnere på HegnarPodden i iTunes , Soundcloud eller andre podcast-spillere. Han peker på at historisk sett skulle prisen sunket. Og at den oppgangen som pleier å komme før jul, har kommet veldig tidlig i år. - Hvor høyt skal vi mot jul og årsskiftet?- Når forwardprisen ligger på 67-68 kroner, så er det ikke usannsynlig at vi skal tilbake til de lakseprisene som vi hadde rundt 17. mai, det vil si høyt 70-tall, sier Giskeødegård. Hele intervjuet med Kolbjørn Giskeødegård hører du her: