I dag har det blitt kjent at Norwegian fraktet 3.615.319 passasjerer i august i år, opp 10 prosent i forhold til året før.Den totale passasjertrafikken (RPK) økte med 31 prosent, mens den totale kapasiteten (ASK) økte med 33 prosent.Kabinfaktoren falt med 1,5 prosentpoeng til 89,6 prosent.Yielden (inntekten per flydde setekilometer) var på 45 øre i august, mens inntektene per tilgjengelige setekilometer (RASK) var 40 øre. Det var opp henholdsvis tre og én prosent, fra 44 og 40 øre i samme måned i fjor.- Vi er godt fornøyd med at stadig flere passasjerer velger Norwegian når de skal ut og reise, sier Norwegian-sjef Bjørn Kjos i en kommentar.En som ikke er like fornøyd er Karl-Johan Molnes i Norne Securirites.- Disse tallene endrer ikke status quo, slår analysesjefen fast i en oppdatering.Norne Securities anbefaler salg av aksjen, og opererer med et kursmål på 240 kroner. Onsdag sluttet aksjen på 269,60 kroner.Kort tid etter at børsen åpnet torsdag omsettes aksjen for 270,90 kroner, opp 0,48 prosent.