Den australske sentralbanken vil annonsere sin rentebeslutning senere i dag, der enkelte uttrykker skepsis over sannsynligheten for endringer i politikken.«Det vil være lettere å finne en gullbillett til Willy Wonkas sjokoladefabrikk enn en økonom som mener at vi vil se en endring i renten i dag, så igjen vil fokuset være på hva som blir kommunisert», mener Rakuten Securities, ifølge CNBC.Når det gjelder Asias største økonomi, Kina, viste en undersøkelse som ble offentliggjort i går at Kina begynner å merke de negative konsekvensene av sin handelskrig mot Washington. Caixin/Markit Purchasing Manager's Index (PMI) kom inn på 50,6, det laveste nivået siden juni 2017, da eksportsalget falt for femte måned på rad.Et av de viktigste økonomiske punktene denne uken er Canadas forhandlinger med USA om fremtiden til NAFTA etter at de to nasjonene ikke klarte å komme til enighet forrige uke. Amerikanske børser var stengt mandag på grunn av Labor Day.Asia-børseneI Japan faller Nikkei 225-indeksen 0,18 prosent, og den bredere Topix-indeksen er ned 0,08 prosent.Shanghai Composite går tilbake 0,06 prosent, mens S&P/ASX 200-indeksen i Australia opplever en nedgang på 0,44 prosent.Koreanske Kospi er opp 0,09 prosent, mens Hang Seng i Hong Kong stiger 0,01 prosent.Straits Times i Singapore svekkes 0,10 prosent.OljeprisenBrent-oljen er tirsdag morgen ned 0,10 prosent til 78,07 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 0,07 prosent til 70,04 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 77,53 dollar fatet ved børsslutt i Oslo mandag.