Lifecare dobler seg på gladmelding

Bergensere går amok på børsen.

Lifecare har signert en viktig serviceavtale med tyske cantiMED UG, går det frem av en børsmelding fredag.Det Bergen-baserte teknologiselskapet forsker og utvikler en miniatyrisert sensor for kontinuerlig glukoseovervåkning mot et globalt marked.Forretningsidéen er å gi personer rammet av diabetes en bedre løsning.Selskapet skriver i melding at dagens avtale bringer kontinuerlig glukoseovervåkning for diabetes-styring til et disruptivt nivå.Lifecare og tyskerne er enige om å utvikle et konsept for de neste stegene i utviklingen av sensoren.Dette vil ifølge Lifecare resultere i en betydelig miniatyrisering av sensoren, i tillegg til å opprettholde de andre etablerte fordelene med Sencell-teknologien.Markedet reagerer med å sende aksjen opp hele 100 prosent til 60 øre i dagens handel på Merkur Market.Les mer her.