Hovedindeksen på Oslo Børs falt i dag 0,41 prosent før den sluttet på 904,90 poeng. Det ble omsatt aksjer for nesten 3,8 milliarder kroner.I løpet av den siste uken er Oslo Børs ned 1,05 prosent mens hovedindeksen er opp 11,11 prosent hittil i år.Olje/EquinorEt fat Nordsjøolje omsettes for 78,83 dollar, opp 0,87 prosent.Fokus i oljemarkedet rettes ifølge TDN Direkt mot Mexicogolfen, der orkanen Gordon ventes å treffe land. Det amerikanske oljeselskapet Anadarko Petroleum uttalte mandag at de har evakuert og stengt produksjonen ved to oljeplattformer i den nordre delen av Mexicogolfen i påvente av orkanen.Det britiske meglerhuset Barclays skriver ifølge nyhetsbyrået at oljemarkedet har endret seg siden 2017, da bekymringer rundt stigende tilbud var mer til stede.«Råoljeprisen kan nå 80 dollar per fat eller høyere på kort sikt», skriver meglerhuset, men poengterer at det globale oljetilbudet kan overgå etterspørselen neste år.Equinor la på seg 0,14 prosent og endte på 215,60 kroner.Telenor: Folk er sjokkertePartene har blitt enige om en avtale som innebærer at Berit Svendsen fratrer sin stilling som CEO for Telenor Norge og Cluster Head for Skandinavia, fremgår det av en pressemelding fra Telenor tirsdag. Berit Svendsen har vært adm. direktør i Telenor Norge i syv år.- Jeg har forsøkt å finne en god løsning tilpasset Berits egne ønsker, og samtidig sikre utvikling av kompetanse og erfaring både for henne og andre, sier Telenor-sjef Sigve Brekke i en melding.- Folk er sjokkerte over at hun går. Vi mener at dagen i dag er en mørk dag i Telenors historie. Det er en trist dag for Telenors ansatte i Norge som har mistet en leder som engasjerte og motiverte, sier konserntillitsvalgt Esben Smistad i Telenor til NTB.Aksjen endte uforandret på 160,10 kroner.BW OffshoreBW Offshore er en av de norske aksjene som er med i Nordisk 20-listen fra Nordea.- BW Offshore la frem et godt resultat på fredag der driftsoverskuddet var høyere enn forventet. Dette skyldtes primært noen engangseffekter. Den virkelige overraskelsen i resultatet var derimot nyheten fra ledelsen om at selskapets estimater for oljereservene i Dussafu-oljefeltet sannsynligvis vil bli oppjustert, skriver Nordea.Strateg Paul Harper i DNB Markets uttalte mandag at BW Offshore ser overkjøpt ut på kort sikt etter tallene i forrige uke.- Aksjen steg nær omtrent 15 prosent, og det kan være naturlig å selge aksjen og prøve å sikre gevinst, men vi velger å beholde aksjen i porteføljen, sa Harper til TDN Direkt.Aksjen klatret 2,34 prosent til 56,90 kroner.The Scottish Salmon CompanyThe Scottish Salmon Company la på seg 3,51 prosent og sluttet på 14,75 kroner. Danske Bank  til 19 kroner, mens DNB Markets løftet sitt kursmål til 17 kroner.I forrige uke kunne vi lese at The Scottish Salmon Company fikk et resultat etter skatt på 27,2 millioner pund i 1. halvår 2018, mot 24,3 millioner pund i samme periode i fjor.Driftsinntektene beløp seg til 98,3 millioner pund, sammenlignet med 72 millioner pund i 1. halvår 2017. Inntektene er selskapets høyeste i et halvår noensinne, og høye slaktevolumer og sterke priser får æren.PGSClarksons Platou tar ifølge en oppdatering fra meglerhuset opp dekning på PGS. Ifølge TDN Direkt har det resultert i en kjøpsanbefaling og et kursmål på 42 kroner.«Pengebruken på seismikk er stigende og vi venter sterk etterspørselsvekst fremover. Vi modellerer et gradvis strammere kontraktmarked med prismakt fra 2020», skriver meglerhuset.Samtidig har det blitt kjent at Fearnley Securities gjenopptar dekningen på PGS. Det har resultert i en reduseranbefaling og et kursmål på 31 kroner.Aksjen falt 0,39 prosent til 33,04 kroner.