Nel-datter har inngått forlik

Nel Hydrogen A/S har nå kommet frem til en løsning med en av sine amerikanske leverandører.

Nels danske datterselskap Nel Hydrogen A/S har nå inngått et forlik med PDC Machines, en av selskapets leverandører i USA, opplyses det i en melding.Det var tilbake i desember 2017 at Nel-datteren ble stevnet av PDC Machines, etter påstått misbruk av forretningshemmeligheter.Nel offentliggjør ingen detaljer om forliket, men påpeker at saken har gitt negative kostnadseffekter for 3. kvartal slik som det ble varslet i andrekvartalsrapporten.- Vi er veldig glade for å legge dette bak oss. Med alle de mulighetene vi ser i gydrogenindustrien kan vi nå bruke all vår energi til å bevege oss fremover, sier Nel-sjef Jon André Løkke i en kommentar.Les hele meldingen her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også