Nel investerer i Nikola

- Vi støtter Nikola fullt ut i sin spennende reise, sier Jon André Løkke.

Nel har investert 5 millioner dollar i Nikola Motor Company, som en del av sin C-finansiering. Det opplyser selskapet i en børsmelding. Tidligere i august annonserte Nikola at de hadde sikret 100 millioner dollar investering i dagens C-runde, og at prosessen for å hente inn 200 millioner dollar var i rute.Nel skriver at den siste investeringen er i tråd med tidligere kommunikasjon fra selskapet, og styrker partnerskapet og samarbeidet mellom Nel og Nikola.- Vi støtter Nikola fullt ut i sin spennende reise for å revolusjonere den tunge lastebilindustrien og ser frem til å styrke samarbeidet enda mer med denne egenkapitalinvesteringen, sier Jon André Løkke, administrerende direktør i Nel.


Les også