Norwegian er i gang i Argentina

Billettsalget har startet.

Norwegian bekrefter at datterselskapet Norwegian Air Argentina i dag begynner å selge flybilletter på innenriksruter i landet, slik toppsjef Bjørn Kjos ble sitert på i slutten av august.- Det er en stor milepæl for oss i Norwegian. Vårt mål er å gi alle muligheten til å fly og de nye rutene gjør det mulig å reise innenriks i Argentina til en rimelig pris. Rutene vil bidra til økt turisme, flere jobber og verdiskapning i Argentina, et land hvor flytilbudet tradisjonelt har vært begrenset. Argentina har enormt potensial, og disse rutene er bare begynnelsen på våre planer i Sør-Amerika, sier Kjos i en pressemelding.De første rutene kommer til å gå mellom Buenos Aires og de populære turistdestinasjonene Córdoba, Mendoza, Bariloche, Neuquén og Salta.Den første flygningen i Argentina har avgang 16. oktober 2018.Hele meldingen her.