Fredag ble det kjent at USAs president.- Det finnes nå reell risiko for at vi nærmer oss en fullskala handelskrig. Handelskrigen kan komme til å virke som katalysator for å snu sykelen. Ting kan endres så fort at trusselen blir virkelighet, sier forskningssjef Bong-Seok Choi, ved San Francisco-baserte Wetherby Asset Management, til Bloomberg.Sterke jobbtallSamtidig kom ferske arbeidsmarkedstall inn på den sterke siden, noe som taler før flere rentehevinger.En av månedens viktigste rapporter ble sluppet fredag ettermiddag. Det ble skapt 201.000 nye jobber utenfor jordbrukssektoren i USA i august, viser arbeidsmarkedsrapporten non-farm payrolls. Forventningen var på 198.000 jobber.Endte i rødtDette la en demper på USA-børsene, som falt ved børsslutt fredag. Dow Jones endte ned 0,31 prosent til 25.916,54, mens den bredere S&P 500 falt tilbake 0,22 prosent til 2.871,68.Nasdaq endte ned 0,25 prosent til 7.902,54.HandelsnedgangBlant selskapene som ble hardest rammet av Donald Trumps handelsutspill fredag, finner vi blant annet Apple.Aksjen snudde til negativt i løpet av handledagen, og endte ned 0,8 prosent.Selskapet slapp i løpet av børsdagen en liste av produkter som vil rammes, dersom Trump nye tollsatser settes i verk.Videre steg Broadcom 7,7 prosent etter at selskapet la frem tall for 2. kvartal som slo analytikernes forventninger.Mattel steg 2,3 prosent etter at selskapet annonserte at de skal starte en ny divisjon som skal lage filmer basert på selskapets utvalg av leker.Tesla-skrellDet ble heller ingen god børsdag for Tesla som er i hardt vær etter at gründer og toppsjef Elon Musk tidligere i august kunngjorde på Twitter at han ville ta selskapet privat. Torsdag ble det varslet søksmål. Fredag røyket Musk marihuana under et intervju, i tillegg ble det kjent at Teslas regnskapssjef gikk av.Aksjen falt 6,3 prosent.