20 nordiske selskaper skal i dag presentere seg på en konsumkonferanse i regi av DNB Markets. Blant disse er Europris.- Aksjen har ikke hentet seg opp igjen etter en negativ mottakelse avi midten av juli. Kursen er dermed ned rundt 22 prosent de siste tre månedene. Leverer selskapet imidlertid på våre forventninger om ni nye butikker både i 2018 og i 2019, samt oppnår en underliggende vekst i allerede eksisterende butikker på rundt 3,0 prosent per år, mener vi dagens kurs bør være et attraktivt inngangsnivå, skriver meglerhuset i dagens aksjerapport.Ser pen oppsideUtfordringen for ledelsen ligger ifølge DNB-analytikerne i å øke tilliten til at denne veksten kommer.- Før evt. justeringer har vi en kjøpsanbefaling og kursmål 30 kroner, hvilket tilsvarer en P/E (aksjekurs/resultat per aksje) på 11,5x basert på estimatene for 2018. Med et forventet utbytte som innebærer en direkteavkastning på like under ni prosent både for inneværende og neste år burde også nedsiden være begrenset, heter det videre.Europris stiger 0,5 prosent til 20,55 kroner på Oslo Børs tirsdag morgen.DNB Markets ser dermed en oppside i aksjen på rundt 46 prosent fra dagens nivåer.