Onsdag peker pilen ned på Oslo Børs. Ved lunsjtider står hovedindeksen i 898,67 poeng, ned 0,69 prosent.Olje/EquinorEt fat Nordsjøolje omsettes for 77,16 dollar, ned 1,29 prosent. Oljeprisen faller etter at den tropiske stormen «Gordon» ikke traff den amerikanske sørkysten med like høy vindstyrke som ventet.Det amerikanske oljeselskapet Anadarko Petroleum Corp uttalte ifølge TDN Direkt mandag at de hadde evakuert og stengt produksjonen ved to oljeplattformer i den nordre delen av Mexicogolfen i påvente av Gordon.Sjef for trading i Asia/Stillehavsregionen, Stephen Innes i Oanda, sier ifølge TDN Direkt at forventningene til den tropiske stormen utløste en sterk kjøpelyst blant futuretradere, og at prisen derfor avtok merkbart da det ble klart at stormens styrke ikke var like sterk som ventet.Equinor faller 1,67 prosent til 212 kroner.NorwegianDNB Markets oppjusterer kursmålet på Norwegian fra 240 til 275 kroner. Ifølge TDN Direkt holder analytikerne fast på sin hold-anbefaling.I forbindelse med trafikktallene som fremlegges torsdag venter meglerhuset en yield på 0,44 kroner.Aksjen stiger 0,52 prosent til 269,50 kroner.Grieg SeafoodGrieg Seafood fastholder målet om et årlig slaktevolum på 100.000 tonn i 2020 gjennom bedre utnyttelse av dagens kapasitet, opplyses det i en melding i forbindelse med selskapets kapitalmarkedsdag som avholdes onsdag.Ledelsen ønsker også en utbyttepolitikk som fordeler 25-35 prosent av konsernets nettoresultat justert for virkelig verdijustering til sine aksjonærer.Aksjen stiger 2,30 prosent til 100 kroner.TelenorTirsdag kom nyheten om at Berit Svendsen fratrer sin stilling som CEO for Telenor Norge og Cluster Head for Skandinavia. Hun har vært adm. direktør i Telenor Norge i syv år.I går endte aksjen uforandret på 160,10 kroner. Onsdag faller den 2,12 prosent til 156,70 kroner.Norwegian Finans HoldingSEB nedgraderer Norwegian Finans Holding-aksjen fra kjøp til hold. Ifølge TDN Direkt beholdes likevel kursmålet på 110 kroner. Meglerhuset tok i juni opp dekning på aksjen, noe som resulterte i en kjøpsanbefaling.Aksjen faller 0,84 prosent til 106 kroner.NelNel har investert fem millioner dollar i Nikola Motor Company, som en del av sin C-finansiering. Det opplyser selskapet i en børsmelding. Tidligere i august annonserte Nikola at de hadde sikret 100 millioner dollar investering i dagens C-runde, og at prosessen for å hente inn 200 millioner dollar var i rute.Nel skriver at den siste investeringen er i tråd med tidligere kommunikasjon fra selskapet, og styrker partnerskapet og samarbeidet mellom Nel og Nikola.Aksjen stiger 0,94 prosent til 3,63 kroner.