Oslo Børs avslutter uken med fall. Klokken 14:38 er hovedindeksen ned 0,9 prosent til 891,44. Det gir en ukeavkastning på minus 2,3 prosent. Prisen på Brent-olje stiger 0,3 prosent til 76,74 dollar fatet.Strateg Leif-Rune Rein i Nordea tror ifølge TDN Direkt at børsutviklingen fremover vil bli mer påvirket av blant annet politikk, utviklingen i fremvoksende markeder og makrodata, da fokuset flyttes fra kvartalstall.- Oslo Børs har på ingen måte fulgt oljeprisen, som har steget fra sitt laveste rundt 71 dollar i august, og vi blir preget, som alle andre steder, av urolighetene i fremvoksende markeder, frykt for handelskrig og at det ikke lenger kommer kvartalstall. Ellers har også P/E-forholdet på Oslo Børs kommet noe ned, noe som støtter vårt nøytrale syn på norske aksjer, men som allikevel er godt over det historiske gjennomsnittet, sier Rein til TDN Direkt.Når det gjelder handelskonflikten mellom USA og Kina tror Rein det vil være en overraskelse dersom den nye amerikanske tollen på 200 milliarder dollar ikke innføres.-Alt annet vil være en positiv overraskelse og selv om de vil skape litt turbulens når de innføres, er dette stort sett priset inn av markedet, sier Rein.Konflikten kan vare lenge, men fremgang i Nafta-forhandlinger er et mulig lyspunkt, mener strategen.-Dersom det blir en løsning i Nord-Amerika kan handelskonflikten være løst i ett av tre områder og dette kan bety at en løsning mellom USA og EU er mulig, mens konflikten med Kina vil i hvert fall ikke løse seg før mellomvalget i november, sier Rein.