Henrik Lisæth (50) er tidligere partner i FSN, men sluttet for snart fire år siden. Nå har han stevnet sine tidligere kolleger, skriver DN.Lisæth driver nå selskapet Explore Equity som forvalter et nylig etablert fond. Spørsmålet er om Lisæth har brutt sluttavtalen med FSN og startet konkurrerende virksomhet. Etter det DN erfarer er partene uenige om eierskapet til aksjer verd mellom 70 og 90 millioner kroner i to av FSNs fond. Disse aksjene sitter FSN på, mens Lisæth mener de tilhører ham.- Dette er betaling for 15 års arbeid med å bygge opp FSN. Å få betalingen for disse 15 årene ser jeg på som en fin mulighet for meg til være med å starte noe nytt i denne bransjen, sier Lisæth til DN.- Henrik har startet konkurrerende virksomhet til oss. Det er helt greit, men da kan han ikke beholde eierinteresser i våre fond, sier Frode Strand-Nielsen (63), gründer og største eier i FSN, til avisen.