Berit Svendsens avgang er skadelig for Telenor, ifølge hodejeger og partner Trine Larsen i konsulentselskapet Hammer & Hanborg,– Utenfra oppleves det nå som at det brukes mye energi på intern posisjonering og krangling i Telenor. Det gjør at Telenor blir mindre attraktiv som arbeidsgiver. Det er stor kamp om de beste hodene og de beste lederne, og det holder ikke lenger å bare lokke med et sterkt varemerke, sier hodejegeren til avisen.Selskapet selv mener at Telenor fortsatt er en attraktiv arbeidsgiver.Men Telenors konsernsjef Sigve Brekke er ikke ubekymret for konsekvensene av Berit Svendsens avgang. Den dagen Svendsen gikk av, beklaget han virkningene uroen rundt selskapet kunne ha for Telenor.– Det er et problem vi tar vi på alvor, at det kan være skadelig for både for de ansatte, for selskapet og for renomméet til selskapet, sa Brekke til DN.